Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.27 -8 1 11448

Kedves "Don Marcello"!

"Mert elképesztőnek és visszataszítónak találom - és ha ez kell hozzá: bocs, hogy nyilvánosan teszem -, hogy négy év alatt összesen 30 ideböfögött, nem tartalmi "hozzászólással" nyelvészkedik, okoskodik, leszól és rendre utasít egy olyan felhasználó, aki a jelek szerint max a nyálát csorgatni jár ide."

Bár nyilvánosan nem vállalod, de kiderül a röpke idézetből, hogy rólam írsz. Nem nekem, rólam. Hátsó szándékkal. Mert amit írsz, az kizárólag 1 személy véleménye...a sajátod. És pár itt egyesek felpontoznak ezért, sok szempontból nem fedi a valóságot, ráadásul erősen provokatív, eltúlzó és lázító. Ezzel a felfogással nem tudok egyetérteni. Sőt,...merésznek és felelőtlennek tartok tényként kijelenteni bármit is, amiről az ember nincs meggyőződve.

 

Az előző irományodból mindössze egy dologban stimmel össze a véleményünk:
"Valamikor 2001-2003 között viszonylag aktív tagja voltam ennek a topiknak, illetve a közösségének. Egészen új élmény volt ide naponta belépni, olvasni, írni, és persze a huszonéves biszexek lendületével élvezkedni a posztokon, meg néha színezni a sajátjainkat. Nem mellesleg személyesen is megismerni néhány topiktársat. Aztán egy ideig követgettem még, hogy mi történik a topikkal, volt, hogy majdnem elsüllyedt, de valahogy mindig újjáéledt."

 

A fílingjét teljesen átérzem. Amíg viszont te nem voltál itt, azért azzal nem hiszem hogy tisztában lettél volna, mennyire el akarták egyesek korcsosítani ezt a topikot is. Szerencsére a moderátorok törölték a nemkívánatos tartalmat, ezzel is vagdosva a topik vadhajtásait, amelyek ártalmasak voltak az itteni közhangulatra.
Ha igazán tudni akarod, én ezek ellen szólaltam fel azzal, amit te "ideböfögésnek", "okoskodásnak" vélsz! Ezt pontozzák LE! Mert ezek bennemaradtak a topikban. Nem pedig azokat, akik ezt a topikot is a többi lepusztult topik mániákus élvhajhász szintjére próbálják leamortizálni. Mert én meg ezt találom elképesztőnek és visszataszítónak, ha valaki nem tudja (nem akarja) elolvasni még a címet sem, amelyben egyértelműen benne van a topik szabálya. Nem vagyok moderátor, de ennyivel ők is ideírhatták volna még nyersebb stílusban, mint azt tettem, mint ahogy azt teszik más topikokban.

Attól eltekintve, hogy ez jellemzően a KOLESZOS élményeknek lett nyitva, a nem koleszos jellegű homoszex történetek is javarészt ideíródnak, ez eddig csak ritkán okozott itt súrlódást. De okozott. De nem szólaltam fel ellene, mert azért voltak köztük igényesek is, amely történeteket én is "élvezem". Agyban. Ahogy te is. Erről bezzeg ugye nem szólsz, mert nem tudod?

És akkor már ne is haragudj, de azért létrehozni egy új nikket, hogy üzengetési háttérszándékkal itt te megmondd a tutit, már ne is haragudj de finoman szólva etikátlanság. Főleg úgy, hogy a tortából kivágsz egy szeletet, és azt állítod itt be egésznek!
Legalább annyira felháborító, mint itt azzal mást megvádolva álszentkedni, hogy "négy év alatt összesen 30 ideböfögött, nem tartalmi "hozzászólással" nyelvészkedik, okoskodik, leszól és rendre utasít egy olyan felhasználó, aki a jelek szerint max a nyálát csorgatni jár ide." Ha ezzel engem kívántál lehúzni, remélem "élvezed", miközben ezt úgy szegezed nekem, hogy ugyanezt csinálod, amivel engem vádolsz! Avagy... "bort iszol, de vizet prédikálsz", teszed ezt ráadásul indulatkeltően, provokatívan. Én meg ezt találom elképesztőnek és visszataszítónak!

 


Tudod, amíg a szellem szabad, addig áramoljon. Azonban a szellemet is irányítják különböző dolgok, szabályok, emberek, olyan tényezők, amelyek fejlesztik azt, akinek agyából kipattan a szikra. Mert mit ér egy írás, (mégha jó is,) ha belezavarodik az ember? Oké, ez egy nonprofit topik, ahová akik írnak, nem részesülnek anyagi honoráriumban. Max (+)-pontozásban, és kommentbéli visszacsatolással.
Ettől függetlenül ugyanazok az íratlan szabályok ugyanúgy érvényesek és hasznosak tudnak lenni egy itteni publikátorra, ha már ő is képernyőre veti gondolatait, mert egy rosszul megírt, olvashatatlanul egybesz*art művön te "is" hogyan "csorgatod a nyálad"? Vagy te, mint "kétgyerekes családapa" nem irányítod, nem neveled a gyermekeidet? Nem vágod vissza a vadhajtásaikat addig a pontig, ameddig szükséges, amivel nem sérted alapjaiban a fejlődésüket, és a későbbi kiteljesedésüket? Ugye nem? Mert akkor te "is" "karámokba" akarnád "terelni őket"? És az akkora baj lenne? Főleg, ha azzal az ő fejlődésüket, későbbi boldogulásukat szolgálnád?

 

Nem érzed magad egy kicsit itt "képmutatónak", kedves Don Marcello?

Előzmény: Don Marcello (11446)