Bieux Creative Commons License 2016.08.25 0 1 30505

Azt hagyjuk, ők egy szűk kisebbség, és szerintem minden országban jelen vannak, csak nem tudnak olyan hatékonyan fellépni, mint itt. A kérdés a többség, akinek 10-20-30 éve óriási erőfeszítéseket kellett tenni egy-egy jó lövésért, nem lehetett a filmet pazarolni, esőben sárban kellett ki tudja mennyit kint állni, flegma légitársasági kisasszonyoknak könyörögni infókért. És ez mind-mind elismerendő, és tényleg lenyűgöző teljesítmény egy hobbiért, a kérdés csak az, hogy miért kell ezt egy újabb generációnak átélni, ha nem szükséges? Az akkori könyörgők váltak mostanra a hatalmi pozícióban lévő légitársasági kisasszonyokká, és ez elkeserítő. Kinek jó ez?

És akkor ott vannak azok, akik fiatalabbak, de végre beverekedték magukat a fenti körbe, és azért nem osztanak meg infókat, mert a beverekedés is egyfajta küzdelmes beavatás, amit kivetítenek a következő generációra, vagy tartanak attól, hogy elvesztik a nagyöregek bizalmát.

Ja és Miért kellene mindenkinek minden egyes ICAO-szabállyal tisztában lennie? Erről kellene szólnia a társadalmi munkamegosztásnak, hogy elég egy embernek tisztában lennie vele, a másiknak meg mással.

Előzmény: még1MbR (30501)