xc90se Creative Commons License 2016.08.25 0 0 752

Sziasztok!

 

 

A hétvégén vettem egy xc90 2.5t-t 2006-os évjáratú Volvot elsô tulajdonostól! 250.000-et futott, nagyon megkimèlt, motor müködik mint az óra,  jó helyen voltam jó idôben. Nem volt tétel az ára, egy havi fizetés ára. Szóval van egy olyan érzésem, hogy a banán többe fog kerülni, mint a majom!

A régi tulaj mondta, hogy nem müködik a négykerékmeghajtás. Meg kiirja, az ABS, motor, olaj, sebváltó hibakódot. Elvittem két szerelôhöz egyik sem tudott csatlakozni a tápegységhez! Egyszerüen nem engedélyezi! Próbáltam a Volvonál neten idôt foglalni, min. 3 hét a várakozási idô, rosszabb mint egy korház, pedig itt gyártják!!! Berágtam és elmentem a szervizbe, jövôhèt szerdára kaptam idôt mert vki visszamondta, nagy mákom volt!

Lényeg a lényeg, ha valaki tud érdemlegeset, hogy mi lehet a baja azt megköszönném. Szerdáig hanem türelmetlenül várnom kell. 

 Itt az autószerelôk aranyárba dolgoznak, csak a hiba leolvasás 1100 korona, ami ha jól tudom 10 perc kb. Viszont ha annyiból megvan amennyiért vettem, még akkor is megérte.

Köszönöm elôre is,

Egy vegyes érzésekkel teli ùj xc tulajdonos!