Tigáz vs Péter Creative Commons License 2016.08.25 0 0 739

Sziasztok!

 

Ivettnek és mindenkinek üzenve írom meg ezt a bejegyzést és jótanácsot - mert sokat olvastam előtte én is utána és az egyik tanács amit a fórumokról kaptam bevált. Hogy vinni kell szakembert,ügyvédet ha vizsgálatra kerül sor!

Nálunk egy hónapja volt az gázóra leszerelése, ami persze egy rutin ellenőrzéssel és cserével indult, aztán lett belőle a már a fórumokról hallottak alapján szokásosnak mondható meggyanúsítás : szerelő jegyzőkönyvezte,hogy a plomba "nem gyári állapotú",sérült,az alapján,hogy az egyik kisebb mint a másik  - és aztán jött is egy időpont a szakértői vizsgálatra, ami minap volt meg.

Az órához természetesen mi hozzá nem nyúltunk soha,azt se tudtuk,hogy ott ahol ő kisebbnek találta az egyiket,hogy ott plomba van és annak mekkorának kellene lenni.

Írhatnám a sok szokásos tanácsot - ami valóban fontos - hogy a szerelőt ha beengedjük egy tized másodpercre se tévesszük szem elől a kezét,meg semmit amit csinál ,stb , csak ezt a fórumot aki megtalálja már valószínűleg azért keresi fel,mert már elindult a baj, azaz az előzetes figyelmeztetés már késő.

Az én jótanácsom innentől az,ami nekünk nagyon bevált,hogy FELTÉTLEN AZ EMBER SZAKEMBERREL,ÜGYVÉDDEL MENJEN ERRE A VIZSGÁLATRA!

Én az igazságügyi minisztérium honlapjáról keresve találtam meg Dr Szabó Zoltán Urat, akit amúgy azért kerestem ki,hogy mint igazságügyi szakértő tanácsot adjon,a mi megbízásunkból segítségünkre és ott legyen,de mint utóbb kiderült szerencsére ügyvéd is Szabó úr - így kettő az egyben:), a műszaki oldal mellett jogi oldalról is igen komoly segítségünkre volt!

Végig nyomás alatt tartva a tigáz képviselőjét és az általuk intézett igazságügyi szakértőket(kettő is volt),akik az amúgy nem fényes állapotban lévő,20 éves,felújított gázórát ahogy nyüstölték ha nem vagyunk ott és nincs ott Szabó úr biztos másfelé alakították volna a vizsgálat menetét meg az eredményt és biztos mi is az 540 ezres kötbéres csekkel folytathatnánk a jogi procedúrát, de végig minden eljárási dologba belekérdezve és kijavítva őket, meg a vizsgálat közben is észrevételeket téve lett az az eredmény, hogy nálunk végül megállapították,állítom a "határozott szakértői felügyelet hatására" - amúgy előtte számomra nyilvánvalónak tűnő dolgot,hogy erre jutnak, de aztán tigázosok "jóindulatát" és a vizsgálati módjukat végignézve már nem nyilvánaló dolgot - hogy nem volt szabálytalan vételezés.

Így Szabó úr segítségével hosszú,évekig tartó jogi hercehurcát spóroltunk és előztünk meg azzal,hogy erre a vizsgálatra egy határozott képviselettel mentünk el, ami nélkül tuti ránk is kitolták volna az 540es körbéres csekket.

Így újra a lényeg:FELTÉTLEN AZ EMBER SZAKEMBERREL,ÜGYVÉDDEL MENJEN ERRE A VIZSGÁLATRA!Még az elején meg kell előzni lehetőleg,hogy csekkig és hosszas procedúráig,bíróságig,perig jusson a dolog

Dr Szabó Zoltán telefonszáma,akit csak ajánlani tudok mindenkinek, akinek segítségre lenne szüksége és hasonló cipőben jár:

+36-20-563-4480

 

az ilyen esetekre is mint a miénk,de arra az esetre is ha tovább haladt már az ügy(pl már a kötbércsekk státuszban van,jogi ügy lesz belőle),hisz ügyvéd is de szakértő is,megtalálja a fogockodót az ügyön tuti

 

Mindenkinek sok sikert a tigáz elleni bajlódásban!

 

 

Előzmény: R_Ivett (731)