Varshi Creative Commons License 2016.08.24 0 0 118243

Nézd, őszinte leszek veled: így nem ajánlom. Semmi értelme annak, hogy már a következő héten azt nézegesd, mit is vennél (vehettél volna) az árából. Menj vele egy kört vagy kérj meg valakit a topikból, hogy mutassa meg neked egy kávézás közben. Ha úgy is tetszik, lelked rajta.

 

Mondjuk a 92 lovas Suzukihoz képes a kombi Ceed (gondolom 1.4) is lomha dög lesz.

 

A 130-140 km/h sebességet bírja amúgy, mentem le vele egyszer Debrecenig, és még csak nem is evett sokat (kevesebbet, mint a nagyobb/erősebb többi autóm), de a rövid váltó miatt iszonyat hangos (sokat forog az 5-ös váltóval), és az ülése is elég kényelmetlen 1 óra után.

A 16 szelepes 6-os váltóval biztos jobb erre, meg erősebb is. Az alkatrészárak komolytalanok egy Ceedhez képest szerintem.

 

Szerintem nézz inkább egy T-Jet Bravót (vagy T-Jet, esetleg 1.4 16V Grandét), most mentem le vele egy hosszabb útra, és bár az ülése ennek se egy leányálom, de sokkal inkább való hosszú utakra.

 

Kerületen belül oviba/iskolába/bevásárolni, vagy ügyfelekhez elszaladni és kis helyen parkolni jó a 8szelepes Grande (sőt ezt az üzemet ő bírja talán a legjobban), de ahhoz felesleges a gázüzem. Nekem ez volt a másod autóm (a nejemnek), így elviselhetőbb volt - mikor a gyerekeket cipeltük -, hogy nem egy erőgép. :)

A RACING dolgot én kihagynám ebből a képletből. :)

Előzmény: emery2 (118240)