hul Creative Commons License 2016.08.24 0 0 18543

Ez egy nagyon jó cikk, csak amikor kezdődne valami, még várnám, hogy valami eredményesség, vagy mondjuk egy bőrgyógyász véleménye (nem vény nélküli krémek), akkor vége is.

A ps okai, leírása viszont korrekt, az hiányzik, hogy ma már tudni, genetikai oka van, megvan a térkép, hol és mely működésben van a hiba, és hiányzik, mint kirobbantó ok, a stressz és a piálás.

Nem akarom bántani, de beér a kontakkéréshez, hogy őneki van egy kréme, ami használ és majd, meg ingyen. Ez hülyén hangzik, de ne legyek már rosszindulatú. Mi van ha 10-en jelentkeznek az egy db krémre, amiről semmit nem lehet tudni? Itt besült a történet és valami nagyon nem kerek. 

 

Azért azt elmondannám, a szteroid tartalom nem egyenlő az istenkáromlással és baromira nem méreg, nagyon nem valami törvénytelen, valami végtelenül káros és megengedhetetlen... Bármelyik gyógyszert elolvasod, rengeteg mellékhatás fel van sorolva és a rosszindulatuak szerint a betegség kódolva van bennük, mert az a cél, hogy szedd, hogy eladhassák. De ha valami használ, függetlenül a kockázattól és a lehetséges mellékhatásoktól, akkor nem kell eleve elvetni. Akinek tenyérnyi pszoriázis foltjai vannak és az arca is érintett, meg nem tud fogni, dolgozni, emberek közé menni, na melyik dolog a rosszabb? Kipróbálni és használni egy krémet, vagy lelki betegnek és emberkerülőnek a család szégyenének lenni? 

A másik ami a cikkben szerintem tévedés: a napfény hatása az emberek többségénél nagyon is jó, sőt! Kisebb esetekben tünetmentessé lesz, aki fedetlen fővel megy, elmúlik a ps a fejéről! A testen is roppant jó, a saját példámon keresztül tudom igazolni.

Ami pedig totál elmaradt, az az injekciós/biológiai kezelés, esetleg a Holt tengeri klíma és az ott eltöltött pár hét. Mert erre is van bizonyosság, hogy sokaknak ez a megoldás.

 

 

Előzmény: Mackóbogár (18542)