Poch Odon Creative Commons License 2016.08.24 0 1 2124

Sziasztok!

 

Külföldi minták alapján, a hazai viszonyokhoz igazítva készítettem egy ilyet. Lehet valaki hasznát veszi :D

 

SZERZŐDÉS

 

Meghatározások

Férfi erényöv: Bármilyen hordható és zárható eszköz, mely meggátolja viselőjét a merevedésben, és/vagy az önkielégítésben, és/vagy az orgazmus átélésében, és/vagy a szexuális együttlét legtöbb formájában, és/vagy az elsődleges nemi szervhez való hozzáférésben.

Viselő: Az egyén, aki az erényövet viseli (továbbiakban irányított), aki ezáltal a kulcsőrzőre ruházza az elsődleges nemi szervéhez (péniszéhez) történő bármilyen hozzáférés jogát.

Kulcsőrző: Az egyén, akinél az erényöv kulcsa van (továbbiakban irányító), ezáltal rendelkezik az öv viselőjének elsődleges nemi szervének mindennemű használatáról. 

 

Szerződés tárgya

Irányító jogosult, a szerződés hatálya alatt irányítottat bárminemű orgazmus átélésében megakadályozni, miközben önmaga a lehető legtöbb kielégülést élheti át irányított segítségével.

 

Szabályok

Tisztálkodás

Irányítottnak köteles gondoskodni a napi szintű tisztálkodásról.

Irányított köteles az irányítót tájékoztatni, bármely a tisztálkodással kapcsolatban felmerült problémájáról.

Az irányítónak naponta lehetővé kell tennie az öv levételével járó tisztálkodást.

Irányított beleegyezik abba, hogy az öv levételével járó tisztálkodást irányító felügyeli, meghatározza a szükséges korlátozásokat (pl. kéz hátrakötése).

Irányított beleegyezik abba, hogy az öv levételével járó tisztálkodás magába foglalja a nemi szerv, és annak környékének szőrtelenítését is.

Irányított beleegyezik abba, hogy az öv levételével járó tisztálkodás végeztével az erényöv azonnal vissza, és lezárásra kerül.

Mindkét fél elfogadja, hogy az öv viselése felfüggeszthető gyógyászati és extrém kényelmetlenségi okok miatt, melyek megszűntével az erényöv viselését azonnal folytatni kell.

Kulcsok

Irányító rendelkezik az övhöz tartozó összes kulcs felett.

Irányítónál mindig kell egy kulcsnak lennie.

Irányító köteles egy pótkulcsot tartani egy számzárral védett, az irányított által is elérhető helyen, mindennemű orvosi és egyéb vészhelyzet esetére. A zár kódját ilyen esetekben irányítónak kötelessége irányított tudomására hozni.

Irányított elfogadja, hogy a vészhelyzet megszűnésével az övet azonnal visszahelyezi és lezárja, ennek megtörténtéről az irányítót értesíti.

Irányított elfogadja, hogy hamis vészhelyzet kezdeményezése irányító felé automatikusan az aktuális lezárási időszak 30 nappal történő meghosszabbításával jár, mely irányító által nem szakítható meg.

Szabadulás alanyi jogon

Irányító tudomásul veszi és elfogadja, hogy irányított jogosult az öv viselésének felfüggesztésére a szerződés hatályvesztésekor.

Szabadulás szexuális okból

Amennyiben irányító a szerződés hatályán belül az öv levételét engedélyezi, irányított tudomásul veszi és elfogadja, hogy irányító bármely módon előidézheti saját kielégülését, irányított segítségével, de irányított kielégülése nélkül.

Irányított tudomásul veszi és elfogadja, hogy ebben az esetben irányító jogosult irányítottat arra kényszeríteni, hogy ejakulációját irányítónak előre jelezze, megadva ezzel irányítónak a lehetőséget annak megakadályozására. A jelzés elmaradása esetén irányító jogosult további akár 30 nap bezárásos büntetés kiszabására.

Szabadulás nem szexuális okból

Irányított tudomásul veszi és elfogadja, hogy irányító engedélyezheti a szabadulást nem szexuális okból is.

Irányított vállalja, hogy ebben az esetben betartja irányító mindennemű utasítását a szabadságra vonatkozóan.

Irányított vállalja, hogy irányító parancsára ilyenkor bármikor megszakítja szabadságát az erényöv visszahelyezésével és lezárásával.

 

Általános rendelkezések

Az irányított nem próbál az övből kiszökni. Amennyiben ez mégis megtörténik, az automatikusan a lezárási idő 30 nappal történő meghosszabbításával jár, mely irányító által nem szakítható meg.

Irányító tudomásul veszi és elfogadja, hogy jelen szerződés nem jogosítja fel irányított nyilvános megaláztatására.

Mindkét fél elfogadja, hogy jelen szerződés nem lehet hatással a családi döntésekre, gyereknevelésre, bárminemű a szexualitásoz és az egymáshoz fűződő viszonyhoz nem kapcsolódó döntésre. Valamint elfogadják azt is, hogy a szerződés hatálya alá nem eső döntések nem befolyásolják jelen szerződést.

Irányított tudomásul veszi és elfogadja, hogy irányító bármikor ugrathatja és alázhatja a szerződés keretein belül, ennek sem módjába, sem gyakoriságába nincs beleszólása.

Irányító tudomásul veszi, hogy bármikor, és bármilyen kielégülésre jogosult irányított által. Ennek megtagadása esetén irányított köteles irányító bármely büntetését elfogadni, mely nem ellenkezik jelen szerződésben foglaltakkal.

Irányított tudatában van annak, hogy jutalmakat kaphat helyes viselkedéséért, mint irányító kényeztetése, masszázs, ajándékok, vagy bármely kedveskedés okán.

Mindkét fél egyet ért abban, hogy jelen szerződés módosítása, csak mindkét fél tökéletes egyetértése esetén lehetséges.

 

Szerződés időtartama, felbontása

Jelen szerződés határozott időtartamra szól. Hatálybalépésének kezdete a szerződés kelte, vége pedig 20..

Jelen szerződés irányító által bármikor felbontható.

Jelen szerződés irányított által csak a szerződésben foglaltak irányító által történő durva megszegésekor bontható fel.

Jelen szerződés aláírásával irányított köteles az erényövet felhelyezni, annak összes kulcsát irányítónak átadni.

 

Budapest, 20..

 

 

 

            __________________________                                                                 __________________________

               irányító                                                                                                            irányított

 

 

 

ÜdvÖdön