Kiri1979 Creative Commons License 2016.08.24 0 0 14684

Nagyon meg tudlak érteni. Én is azt gondolnám, hogy hozzáértő kezekben kiderül mi a baj és majd annak megfelelően kezelnek. Egyszer azért valaki csak rájön mi a bajod!

Én még egy széklettenyésztésért is órákig könyörögtem az orvosnak, mert szerinte nem lehet CD fertőzésem. És mégis. És utána meg leszid, hogy ne olvasgassak a neten. Ha nem olvasgattam volna, akkor semmi nem derült volna ki.

Június 10-én kerültem kórházba vesemedencegyulladás gyanúval és bár döntésképtelenek voltak (vakbél, vesemedencegyulladás vagy gasztroenterológiai probléma) végül a vesemedencegyulladással kezeltek. 5 napig vénás AB, aztán otthon még 5 nap tabletta. Azóta kb 3 hónap telt el és 55 kg-ról 45-re fogytsm. De ez sem zavar senkit rajram kívül :)

Hát ez van, most megpróbálok természetes szereket is bevetni. Legszívesebben nem szedném most sem az antibiotikumot, de ez a Clostridium Difficile halált okozhat sajnos, így nem merem kezeletlenül hagyni. De legalább 85%-ban gyógyítható, az infektológus azt mondta, hogy ennyi esély van a gyógyulásra. Először sírtam, de miért én lennék a 15%-ban?

Előzmény: kokori (14682)