Táborozó Creative Commons License 2016.08.22 0 0 17716

Ma érkeztünk haza Szemesről, véletlen hogy megint ott jártunk mivel Boglár volt az uticélunk, de a Sellő kempingben valami fesztivál miatt nem tudtunk volna a tervezett időpontig maradni. Így megint a szemesi Lidó volt az alternatíva. Két éve nem jártunk Szemesen, bár sok változást ennek ellenére sem tapasztaltunk. Ami jó is mert a Lidó még üzemel, elvileg még jövőre is. Továbbra is bizonytalan a jövője, lehet hogy a Vigadó sorsára jut?...

A település most egy kicsit elhanyagoltabbnak tűnt, de nem veszélyesen, némi sövénynyírás  még ráfért volna imitt amott, a szezon végén is. Az agusztus 20.-ai programok fő atrakciója a zenepavilonnál, a szegedi  Molnár Dixelend volt, ők hozták a hírüknek megfelelő profi színvonalat. Annak ellenére, hogy nem kicsi gondok voltak a helyi hangosítással, a keverőpult mőgé valahogy nem sikerült szakembert keríteni. Az őket követő Retrofon zenekarnak főleg akadtak emiatt gondjaik, sokáig meg sem tudtak emiatt "szóllalni", amúgy is csak feléből harmadából jelentek meg. Sokan meg is unták a várakozást. Mondjuk az előző napon, szerintem nem nagy ötlet volt a fogyatékos "zenészek" színpadra állítása. 

A lángos továbbra is kiváló a Bárka büfében, a giroszuk is jó, a csapolt barnasör is szintén. A Kishalász volt régen a kedvencünk, most nem kicsit csalódtam bennük, totál ízetlen volt a marhapörköltjük. Már ők is reformkonyhát csinálnak? Leanderes Erika büféjében, jó bográcsgulyást ettünk, bár ott nem kicsit felbosszantott a bunkón beszóló takarító kölyök, nem részletezem. 

Egyébként Szemes jó hely, bár szerintem kicsit vesztett a fényéből, de lehet hogy a szezon elején több gondoskodást kaptak a közterületei?