tomtyi Creative Commons License 2016.08.22 0 0 15338

Szia Teaway!

Listázhatod. ;) Köszi.

Ma végre beadta a kulcsot a Thomas Vario 20 S, így nekiálltam gépet keresni. A vágy persze – mi más – Miele volt, de inkább olcsóbbat kerestem. Végül kikötöttem pár Bosch BGL3B220-nál, és elindultam a pesti Pólusba. A Edigiben csak rendelésre lett volna, így át az MM-be. Ott ez nem volt, de volt más Bosch. (Szerintem) a osztályvezető hölgy jött oda segíteni, ajánlgatni. Mondta, hogy a Boschokat (legalábbis ebben a 20-30e Ft-os kategóriában, atöbbit nem néztem) nem ajánlja, mert bár ugyan jók, de a műanyag ház gyatra, a felnyitó fül hamar eltörik. Inkább Electrolux vagy Phillips. Volt Miele is, azt is néztem. A legolcsóbb ott kapható a Classic C1 PowerLine volt. Futottam egy kört fejben, utána ezt választottam. Csereakcióban 40e Ft. 1300 W-os, így nem a legtrendibb, legkörnyezettudatosabb. Viszont padló módban a padlóra is úgy rácuppan, hogy kifejezett erő kell a mozgatásához. A (még kilenc év alatt sem lefedett ) dilatációs résekből olyan szemetet húzott ki, amit a Thomas a kilenc év alatt sem. És persze jelentősen halkabb. Azt hiszem, barátok leszünk.

Előzmény: Teaway (15273)