jahorka Creative Commons License 2016.08.21 0 0 16289

Szervusz, Drága Ho-ho-ho!

Nagyon örülök, hogy rendben van a lábad:-)

Gratulálok az unokádhoz,jó egészséget kívánok a Lányodnak:-)))Pihenjen, ha lehet........

Nem sokat pihentél, de a Balaton varázsa, ott él a szívedben.

Vigyázz Magadra!!!!!!

Szeretettel ölellek.

 

Egy kismama naplója.

Leszületett lelkek

V.K.

Talán még meg sem született, amikor már elábrándoztál róla: milyen emberré válik majd a gyermeked? Természetes, hogy mindenki kíváncsi rá, milyen feladatai lesznek az utódjának élete során, s miképpen tudja ezen az úton segíteni őt. Számtalan elmélet igyekszik rávilágítani az egyén sorshivatására.

 

A lélek helye a születés előtt


A reinkarnáció hívei azt vallják, hogy a megszületése, „leszületése” előtt a lélek egy köztes helyen tartózkodik, ahol nincs emberi mértékek szerinti idő és tér. Itt más lelkekkel is kapcsolatban áll, elemzi előző életeinek minden egyes eseményét, valamint készül a következő életére. Kiválasztja azokat a lelkeket, akikkel újbóli leszületése után együtt kíván élni. Ilyen módon a lélek a szüleit is saját maga választja ki. Még a születés előtt, a köztes térben „egyeztet” a későbbi életében részt vevő lelkekkel, feladatokat vállal, melyeket élete során majd teljesíteni próbál. (Karma.) Mivel mindehhez hosszabb-rövidebb időre van szüksége, az újjászületés megtörténhet az előző élethez képest rövid, de igen hosszú idő múlva is. A lélek tehát már a leszületés előtt jól ismeri a karmáját, de az ember nincs tisztában feladataival. Az elébe kerülő problémákat igyekszik megoldani, ezek kapcsán tanulni, tanítani, jobbá lenni, és jobbá tenni másokat. Előfordul, hogy egy lélek még a köztes térben tartózkodva megrémül az előtte álló feladatok sokaságától, s ezért úgy dönt, hogy inkább visszatér. A reinkarnáció tanát magukénak vallók ezzel magyarázzák a vetéléseket, és a halva születéseket. 

Van, hogy új életének feladatait a lélek sikerrel teljesíti, máskor csak részben, vagy semennyire sem. Ilyenkor (ha nem maradéktalan a feladatok megoldása) lehetőséget kap majd később egy újbóli leszületésre. A lényeg: életünk során igyekezzünk elfogadni mindazt, ami történik velünk, akár jó, akár rossz hatása van ránk, hiszen minden történés a karmánk része. Mindezen felül pedig törekedjünk a szeretetre, mert ez az egyik legfontosabb, de legnehezebb feladata a léleknek.

 

 

Előzmény: Törölt nick (16274)