porcika88 Creative Commons License 2016.08.21 0 0 14771

Nem tudom már sajnos a kombinációt , hogy hogyan volt a 3, mert 2x szedtem azt hiszem 2 hónap időközzel. Egyszer volt Zaldiar 37,5-es meg ha jól tippelek akkor Xefo 8-as hozzá 2x1 meg Sirdalud 6-os este 1.  Meg van a Contramal 50-es doboza is a fiokban, ami szintén tramadol, de jó ég tudja mivel kaptam együtt, mert sikeresen elkevertem a papirjaimat valahova, csak az mri cd van meg. 

Az tuti, hogy neked ok kezelés kell,mindenképpen keress fel egy jó manuálost. Rengeteget tud segiteni ha protrusio van és még nem sérv. Ugyanúgy végignézte az mri felvételt, végigolvasta doki irományait, és pontosan tudta mi a gond és mit kell tenni. 

azóta pár kollegám is már jár hozzá és elégedettek nagyon. Egyik a kisfiát is elvitte, mert hanyag tartásra és gerintferdülésre az állami doki azt mondta neki, hogy sportoljon azt szevasz. Pedig a gyerek azt teszi pár éve már, 12 éves. Harmadik alkalomnál tartanak és a gyereknek olyan a tartása már mint a nagykönyvben le van írva. Most már jöhet az izomerősítés. Sajnálom, hogy annak idején nem tudtunk ilyenről, nekem is szar tartásom volt. most meg van megint a szép ív, de már késő, mert a kopások a régi szar miatt maradtak. Szuper már soha nem lesz, így annyit tudok tenni, hogy rendszeresen ellenőriztetem a " megjavitott" állapotot. Soha életemben nem tudtam lehajolni rendesen, csak térdemig, még suliban se. Most a földre le tudom rakni a kezem 

Előzmény: gombóc63 (14769)