Törölt nick Creative Commons License 2016.08.20 -1 0 70393

Van ára, hajajaj,,,,....mert onnantol elvileg az igazolást kiállító szerelő a felelős.

 

Nem is szivesen végeznek ilyet, jelenleg....mert a  vége általában az, hogy nem felelt meg, semmi, kicsit sem... vésőgép bekapcs, egészlakás szétveret, új -immár a szabályoknak megfelelő- hálózat,...hasraütök... félmillió...plusz kőműves plusz festő plusz...stb..

 

Namost mivel itt -még- nincs az mint gáznál, hogy gázbiztonsági és teljes tömb kizárása a szolgáltatásból akár, ezért megy a miszetmaszat senkisefellelős mindentlehet, bibibí..

 

Ha engem kérdeztél, írjak árat, tévuton jársz,.... nekem ebből egy fillérem nincsen, én ide ezeket nem azért írom,hogy magamnak valamiféle üzletet csináljak, vicces is lenne.

Jelzem az olyan gázszerelőnek, aki ilyen tömb szintű hálózat felülvizsgálatokat és felújításokat csinál, két évre(!) előre percre pontosan teli a naptárja...

 

Előbb utóbb a villanyt is eléri ez, aztán nem lesz ennyi jajrázaviz de most panelvagynem hülyeségbeírás itt, jelei már vannak, már nem annyi -a legtöbbször- a lakást 10x-esen "porráégető" amperszámra bővítés, hogy kijön egy civilruhás és feldob 3mp alatt egy nagyobb kismegszakítót az óra alá...

 

BTW a víz általában azért "ráz",mert a vizcsövet valahol kpe-re cserélték, a földelés meg nem normális kiépített eph, hanem "kössük a vizre, ugyis csak a fürdőbe kell,  jóazúgy"

 

 

Előzmény: Törölt nick (70392)