geodo1 Creative Commons License 2016.08.17 0 0 7447

ez így van, viszont nézetem szerint az nem helyes, hogy ha ezt az összeget a bérlés alapdíjához vetítjük. sokkal inkább helyesebb a biztosítási önrészhez, amit ez kivált. márpedig az sok-sok száz, bizonyos országok esetében ezer eurót is jóval meghaladó összeg lehet. ahhoz képest pedig már nem is annyira sok az, főleg, ha hozzávesszük azokat a bizonyos ősz hajszálakat, melyekről sparks is mesél. számomra ez összességében megéri ezt az összeget - miközben abszolút megértem, hogy másoknak miért nem.

 

viszont: ahol ennek díja már az arcátlanságot súrolja (olaszország, franciaország pl.), ott hajlamos vagyok én is a harmadik feles megoldást választani. viszont a most következő portugál túránál ez az összeg napi 11 euró lesz, ezt én rááldozom; ennyit egy szállásválasztással is vissza lehet hozni talán.

 

írtam a blogodban kommentben egy szaloniki céget, kár, hogy nem próbáltad ki őket, náluk nem lett volna ilyen gond, ők úgy működnek, ahogy a szigetes kis görög cégek. laza, nyugodt, egyszerű, barátságos ügymenet. és jóval olcsóbban is úsztad volna meg.

Előzmény: Léna007 (7445)