demográfiai háború Creative Commons License 2016.08.13 0 0 15316

Sziasztok

Két porzsák nélküli porszívó után rászántam magam egy Philips FC9197-re. Jár hozzá 1 db 5literes  szintetikus porzsák, amit nem használtam, vettem bele egyből anti allergént 3 litereset.

Tapasztalatok: bár sokan írták hogy milyen ritkán kell cserélni a porzsákot---ez ugyan igaz dehát ki akar lakásban élni a fél éves kosszal. Ezért érthetetlen az 5 literes porzsák létjogosultsága, lakásba. Lényeg a lényeg másfél hónap után közel sem volt tele a porzsák (anti allergy), gondoltam kicserélem. A porszívó belsején a műanyag (a porzsákkal érintkező) mintha ki lenne polírozva. Úgy fénylik mint újkorában használat előtt, sehol semmi por. A hepa szűrő hófehér továbbra is. 10*10-es ház. Heti 1 max 2szer porszívózok. Az előző tartályos porszívóknál mindíg stimulált hogy fél liter cuccot összeszed, ezért szobánként ürítettem a tartályt. A porzsákban viszont tömörül a por. Alig akar megtelni.

Nagyon fontos: nincs porcica a lakásban, ebből arra következtetek hogy nem az volt a gond hogy a porcica a ruhákból stb képződik, hanem az hogy az előző porszívók visszafújt porából képződött újra meg újra a porcica.

A porszívófej, nagyon jól szív egyenletes terepen!!!. Ha két szőnyeg összeér, netán átfedi egymást azt már nem szereti. A hepa szűrő behellyezése nem volt tökéletes gyárilag: érződött a bekapcsoló gombnál a huzat. Csak meg kellett igazítani a tömítőgyűrűt.

55000 volt. Most hogy tudom mire képes magában a szintetikus porzsák lehet hogy egy 30,000-es eluxot vettem volna.

Sokkal gyorsabb a takarítás: nem kell üríteni a tartályt mint az előzőeknél, csendes.