.ETNA. Creative Commons License 2016.08.10 0 0 3097

Ó, milyen jót somolyogtam a kék foltokon, ezzel pontosan így vagyok én is, a mosolygásom oka pedig az, hogy azzal ugratom időnként a férjem, hogy milyen jó is nekem, mert ha valami nem tetszik, majd jól ráfogom, hogy miatta vagyok kék-zöld foltokkal teli, egyszóval, jó ha vigyáz :-) Mindig is gyorsan bekékültem (ahogy Édesanyám is, szóval ez bizti valami genetika is :-) ), elég, ha jártamban-keltemben beleütöm véletlenül a kezem az ajtófélfába, vagy az asztalba stb. Ez a beleütögetés egyébként, mióta RA-s vagyok, elég gyakran előfordul, olyan, mintha a kezem nem mindig jönne elég gyorsan "utánam" :-))

 

Mivel az injekciós tűt gyakorlatilag nem is látni, így azért annyira nem vészes, szerencsére ezek a szerek már nem is előretöltött fecskendőben, hanem előretöltött un. injekciós tollban (vagy mifenének hívják) vannak.

 

Általában a fiam, vagy a férjem adja be nekem (ami kb. mindössze annyiból áll, hogy egy hónapban egyszer, erősen és stabilan tartva, rányomja valamelyik combomra pár másodpercig, a hasfal variáns ritkább, a combokat "használom" inkább felváltva). Erre is csak azért van szükség, mert ugyan az egész nem fájdalmasabb, mint egy erősebb szúnyogcsípés, de mivel tudom, hogy na mindjárt jön a szuri ... félek, hogy elrántanám, vagy jobban felengedném ... és akkor az egész 300ezret érő szer, úgy ahogy van elillan a szobába, s hogy ez micsoda pénzpazarlás lenne, az még csak hagyján, de ráadásul így egy hónap ki is maradna, ami nem lenne ugyan extrán vészes, de ugye nem szeretnék a kihagyással kísérletezni :-)

 

Neked ilyen tollban van, vagy csak a hagyományos, előretöltött injekciós tűben?

 

Előzmény: epervirág_1022 (3091)