Bán Krisztina Creative Commons License 2016.08.10 -1 0 313

Sziasztok!

 

Jó dolog a transferwise, ha egy magánszemély kis összegeket akar váltani, és amúgy csak listaáron (napi árfolyamon) tudná megvásárolni a banktól, DE!

Ha valaki többet akar spórolni és profit, 19 éve a piacon lévő céget akar választani, akkor egyértelműen a AKCENTA cz a megoldás:

 

Az AKCENTA CZ Közép-Európa legnagyobb átutalási intézménye, amely 19 éves tapasztalatának köszönhetően 27 000 elégedett vállalatnak nyújtja nemzetközi piacokon átívelő pénzügyi szolgáltatásait. A cseh és a magyar piacokon kívül jelen van Franciaországban, Németországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában is. A vállalat elsősorban a devizaváltásra, a külföldi átutalásokra és az árfolyamkockázatok biztosítására specializálódott. Ajánlataikban minden sztenderd pénznem és több mint 120 egzotikus deviza is megtalálható, éves szinten több mint 150 ezer pénzügyi tranzakciót bonyolítunk. Az AKCENTA CZ a Cseh Nemzeti Bank által bejegyzett és felügyelt pénzügyi intézet, amelynek ellenőrzését a helyi Nemzeti Bankok végzik. Az AKCENTA CZ hazai tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.

 

Cégünk a kereskedelmi bankoknál jelentősen kedvezőbb árfolyamokat kínál, ráadásul az átutalásokat minimális díj terheli. Szolgáltatásunk igénybevételéhez nem kell bankot váltaniuk, nincs szerződéskötési vagy számlavezetési díj. Ha Ön is sokallja a cégét terhelő banki költségeket, akkor kérem, hogy tekintse meg a honlapunkat. Nem spekulálunk, cégünk elsődleges célja, hogy biztonságosan juttassa el a pénzt a partnereinek. Honlapunkon minden felmerülő kérdésről tájékozódhat

(www.akcentacz.hu)

 

Ha bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban szívesen válaszolok!