altakrisz Creative Commons License 2016.08.07 0 5 24815

Sziasztok!

Ritkán nézek fel a fórumra, de látom azért egyre több az érdeklődés Sharm iránt!!!   Nagyon helyes... :)

Sajnos Nekünk már letelt az idei sharmi nyaralásunk., ami mint eddig mindig,  csodálatos volt!!!!   :) :) :)         Sharm és a víz alatti világa lenyűgöző, nem véletlenül járunk már ide 7-8 éve!! :)

 

Egyptair-el utaztunk, mind oda mind vissza pontosan rendben ment minden. A kairói átszállás sem volt probléma, kényelmesen eltöltöttük az időt, sőt még majdnem kevés is volt az a két óra..

 

A szállodánk a BARON RESORT volt, ami egyszerűen tökéletes választás minden szempontból!! :) Minőség, kiszolgálás, és a szolgáltatás még mindig európai szintű 5 csillagos!! Megérkezésünkkor welcome drink, virágfüzér, nedves törölköző fogadott minket, és a szobánkba szervírozták a vacsorát. Az ellátás több mint pazar annak ellenére, hogy a szálloda fél gőzzel működött. Lesték minden kívánságunkat, minden nap megkérdezték mindent rendben találtunk-e. Ha nem találtunk magunknak megfelelőt az éppen kint lévő sokféle ételből, elkészítették a kívánságunkat.. Nincs számukra lehetetlen!! :)



 

A szálloda partja pedig a legszebb partok egyike, sznorkeles szempontból mindenképpen! A RAS NASRANI partszakasz hosszan korallmezőkkel van tarkítva, sokféle szinesebbnél színesebb élővilággal.


 

 

Kedves csoporttagokkal is együtt nyaraltunk, voltuk velük több programon, többek között Tabán, a Fjrord bay-t és az erődöt néztük meg.

 

 

 

Mi búvárkodunk is, így több napig Zoltán Jenei és Szilvia Váczy azaz a Divingpro szervezésében merültünk csodásabbnál csodásabb helyeken.

 


Aki ismeri őket annak nem kell bemutatni profizmusukat, és hihetetlen kedvességüket! Aki pedig még nem volt velük, azoknak jó szívvel ajánlom! Az útjainkat a Velük való találkozás, és az általuk szervezett programok teszik mindig 100%-ossá! Sharm biztonságos, rendezett, csodálatos, és mindenkit tárt karokkal vár!