hayalilo Creative Commons License 2016.08.05 -1 0 372210

Egy komment EZ AÉÓL A CIKK alól:

 

http://444.hu/2016/08/05/meztelen-tancoslanyokrol-nyalogattak-a-habot-a-reformatus-diakok-az-oltozoben

 

nemari  12 órája

Az egész történetben egyedül a lelkész tette azt, ami tőle elvárható a rá bízott kiskorúak védelme érdekében, és lám, mit kap. Az állásából kirúgják, az újságírók őt (és az egyházát) cseszegetik egy olyan ügyben, ami nem az iskolájában, nem az ő felügyelete alatt történt. Ezután jönnek a nagyon okos (és vicces) kommentelők, akik szinte egy emberként üdvözlik, hogy egy ostoba és felelőtlen szülő egy sportgyőzelmet szexuális beavatási szertartással ünnepel. Nem a kupiba viszi el a kölyköket, a kupit viszi oda közéjük (vagy majdnem). Ha jól rémlik, egy erotikus showba be sem léphet kiskorú. Ha én cigit vagy alkoholt veszek egy kiskorúnak, minimum szabálysértést követek el, nem?

 

......

 

Hinnye, az áldóját! A komment írója magyar, nyelvezete, stílusa alapján értelmiségi - vagyis hazai közegben szocializálódott, felnövekedett, tanult, ember. És horribile dictu! miket ír!!!!! Azt, hogy

kommentelők, akik szinte egy emberként üdvözlik, hogy egy ostoba és felelőtlen szülő egy sportgyőzelmet szexuális beavatási szertartással ünnepel. Nem a kupiba viszi el a kölyköket, a kupit viszi oda..." 

 

Értitek? Ez az értelmiségi magyar "szexuális beavatási szertartás"-ról ír, nyomatékosítva azzal, hogy az inkriminált szülő "Nem a kupiba viszi el a kölyköket, hanem a kupit viszi oda közéjük.."

 

HÁT HOGY IRKÁLHAT ILYENEKET, HA - SZERINTETEK, AKIK NEMRÉGIBEN HANGOS ACSARKODÁSSAL TAGADTÁTOK, HOGY VALAHA IS LETT VOLNA ILYEN - "FÉRFIVÁ AVATÁSI SZERTARTÁS", "KUPLERÁJBA KÍSÉRÉS" EBBEN AZ ORSZÁGBAN, EBBEN A KULTÚRKÖRBEN SOHA SEM LÉTEZETT?!-P