Sheme Creative Commons License 2016.08.02 0 0 7890

Lfx64: egyetértünk. Most, h visszaemlékszem, szóba került a CRT(?), az LCD(100%) TV. Egyébként nem értem, minek 3 potméter, ha csak egyetlen lábat nem vezet át azon a köztes illesztőn, amin a potméterek vannak, amibe a VIC-et kell tenni? Te értetted?

 

Lehet, h a meleg és a levegőtlenség tette, nekem összeszedettnek tűnt - kitért a világosságjelre, a színjelre, bár feltettem volna egy grafikont, melyik mekkora sávszélességet foglal el, hogyan kell felfogni, h a ff TV-k után ugyan abban a sávszélességben bele tudták gyógyítani a színjelet is, stb.

 

KickAss: ok, igazad van. Bár sztm jobb lett volna pl a 16 bites összeadásnál, ha mutat egy assembly kódot, bekommentezve, a script ezt a sort így bontja ki.

 

Remélem nem sértődik meg és jövőre tart egy hosszabb lélegzetű előadást - azt hiszem az Atari 2600-as idejét neki adhatták volna, de ez a saját véleményem.

 

Bocs, h a SID-es bemutatót és a Plusis demót lehúztam. Mivel vagy 3 órát csúszott a buli a tervezetthez képest, én sem voltam már a toppon - plusz elkaptam valami nyavalyát, az aznapi Neocitrán adagoktól kissé kicsaptam magam. :-(

 

A csúszás oka a SID-es bemutató miatt volt. Én is megszívtam, igaz, péntek du 14h után az M7-est, Martonvásár magasságában le is jöttem róla, vissza a régi 7-re. A SID-es srác most már tudja, vagy egy nappal korábban kell odajönni, vagy kihagyni az M7-est. :-

Előzmény: ergoGnomik (7889)