cságé Creative Commons License 2016.08.02 0 0 9804

Mostmár azért elmondhatom 1 hónap után, hogy javulunk. Nem vakarózunk már csak fele annyit és - bár még mindig nem tudom igazán, h mi okozza feketeséget a hóna alatt és a kis hasán - de napok óta azt most rózsaszínes, olyan mintha fokozatosan rózsaszínesedne. A kajákkal még mindig hadilábon állunk, de eszegetjük.A Royal táp egyre jobban megy, a konzervet meg prémiumot veszek, de mikor milyet. Tegnap Select gold-ot vettem szarvas- burgonyásat, valamint real nature kenguru-marha és rizs - marhát. Antiallergén kutyulmányok ezek is. Jutifalina pedig szárított nyuszihusit. Na azt habzsolná. :D

A fürdés? Most két hetente fürdettük, kint az udvaron, melegben, langyos vízben, van kiskádja :P. Utálja. Először a fejét kihagyva levizezzük mindenhol és percekig samponozom, ez tulajdonképpen felér egy alapos vakargatással, ezt még alapjáraton élvezi is. :D Aztán jó alaposan kiöblítem a szőrét, ekkor vizezem le a fejét és ügyelve h nagyon a fülébe ne menjen, jöhet a kis pofija. Sajnos itt már csak fél percem van kb, itt már gyűlöli a világot. majd öblítés, törölköző és utána sicc-et szoktunk keresni, h felejtse el a fűbe hempergőzést és nagyjából száradjon meg amíg szaladozik.

Amúgy fogok neki kókuszzsírt venni, arról rengeteg jót olvastam. Ti ismeritek? Akkor találtam rá amikor ezt az olajat kerestem, amit te is írtál.

Előzmény: M_Timi (9803)