Ellenia Creative Commons License 2016.07.31 -2 1 3067

A Lyme topik tetejére ez van kiírva:

 

"FIGYELEM!!

 

Minden erőfeszítésünk ellenére sajnos nem minden esetben tudjuk megakadályozni, hogy a Fórum felületét morálisan és szakmailag kifogásolható személyek is használják. Ezért kérünk titeket,  egészségügyi kérdésekben is mérlegeljétek kinek hisztek és kiben bíztok. A nickek mögött álló természetes és jogi személyek személyazonosságát, illetve szavahihetőségét nem áll módunkban ellenőrizni. A felhasználók által megnevezett, ajánlott nickek (ajánlott cég, személy) és az ajánlást tevő nickek mögött nem kizárt hogy ugyanazok a személyek találhatók. Hasonlóképpen legyetek kellően gyanakvók a javasolt kezelésekkel szemben is, a hangzatos címek és a nagy összegekbe kerülő kezelések nem garantálják a gyógyulást."

 

Az Index úgy tűnik, nem hogy nem minden esetben, hanem inkább semmilyen módon nem igyekszik ezeket a dolgokat meggátolni, ugyanis a promózás és az emberek megtévesztése, tévútra vezetése már évek óta tart, nem egy hete van így. Másrészt értelmetlen pont a Lyme topikra ezt kiírni, hiszen pont ők azok, akik osztják az észt minden más topikban, felhívni a figyelmet a többi fórumban kellene, nem náluk. Az sem segít, hogy egy ember, egy e-mail címmel végtelen fórumnevet kreálhat magának, így csak az Indexesek tudják, hogy nem egy vagy két ember áll-e az egész mögött, ötven nicknév mögé bújva.

 

Most, hogy benéztem a topikba látom, hogy micsoda mocskolódás megy ott, borzalom.

 

Sajnos túl nagy az Index fórum, egy újonc nem fog visszaolvasni sok oldalt, az én kommentem is el fog tűnni hamarosan, és valaki új majd megint megvezethető lesz. Mert mindig ez van: valaki új ír, segítséget kérni. Nem telik bele pár óra, már jön is a segítség valamelyik Lyme kóros fórumozótól, jön, osztja az igét, bogarat ültet a frissen diagnosztizált, összezavarodott szerencsétlen fülébe, aki kínjában, más diagnózis reményében belemegy mindenbe.

 

Amikor ide jöttem a topikba, engem is letámadtak, be is húztak a csőbe. A szerintük tuti Lyme kóromról kiderült, hogy nem az. Azt javasolták a Lyme-os csoportban, hogy az eredménytől függetlenül menjek el a doktornőhöz (naná, hogy ezt javasolják). Negatív lelettel nem mentem el, de erre ők azt mondanák, hogy ááá, negatív lelettel is lehetsz Lyme-os, menj el a doktornőhöz, mert biztosan az van neked!