.ETNA. Creative Commons License 2016.07.29 0 3 1151

Ja és csak nagyon csendben jegyzem meg, hogy a nyilvános e-mail címem okán, én sem maradtam ki a "jóból" :-) Nekem is megjött a levél a "termékÜNK"-ről :-)

 

Egyébként, ha már leukémia és kutatás, akkor inkább kérek tanácsot egy kedves, Harvardon végzett ismerősünktől, aki a szerves kémia professzora, a dallasi egyetem biokémiai tanszékének adjunktusa, de dolgozott a Pennsylvania Egyetem rákkutató laborjában is, s nem mellesleg annak az EJ Corey-nak a csapatában is végzett kutatásokat, aki kémiai Nobel-díjat kapott s jelenleg az egyik legnagyobb tudású vegyész, kémikus a világon!  

 

Végezetül beidézném egy 2012-es hozzászólásom részletét, s ebben a témában, nálam itt a PONT :

"Azért arra kíváncsi lennék - könyörgöm, nehogy válaszoljon rá valamilyik ügynök!!!!!!!!!!!, ez csak KÖLTŐI KÉRDÉS - , hogy vajon miért nem a gyógyszer-engedélyeztetési eljárást (na ja, hosszadalmas, sokba kerül stb.stb.) választották az MLM helyett??? Ez utóbbival kapcsolatban ugyanis, ma még mindig sokkal több a kétely az emberek szemében, mint a gyógyszerekkel kapcsolatban, bár azok hatékonysága olykor szintén vitatható.

 

Ha ez valóban "a  penicilin és a DNS felfedezésével egyenértékű", akkor miért "alternatív" vonalon, a pénzkeresés, MLM, álláskereső fórumok stb. címszavak alatt találni csak róla inkókat, s miért nem tudományos folyóiratokban, orvosi, biológusi stb. Nobel-dijasok listáján. Értem én, hogy ez is csak egy üzleti stratégia... de akkor is. Na mind1... lapozzunk:-)"