KalózKapitány1 Creative Commons License 2016.07.28 0 0 40311

Na ez az ! A köd. Szerintem attól félelmetesebb nem sok lehet. El sem tudom képzelni, hogy milyen rossz lehet benne evezni. Kísérteties. Egyáltalán, hogyan láttátok egymást? Honnan tudtátok, hogy merre van a társatok, a part?

 

Én is a csücskös hullámokat gyűlölöm a legjobban. Számomra idegesítően hatottak, nem lett hányingerem. Igaz eddig csak két alkalommal tapasztaltam ilyet, viszonylag rövid ideig. (kb 1-3 óra )  

 

 

  Ami a ruházatot illeti, sejtettem, hogy nem elég néhány olcsó cucc,  attól azért több kell, elengedhetetlen néhány jó minőségű holmi. Ha belefér a topik profiljába, szívesen venném, ha mondanátok néhány dolgot, ami nagy segítségetekre volt evezés után. Melyik sátor bizonyult jó választásnak és melyik nem? Nem feltétlenül a márka megjelölésére gondoltam, hanem a típusára.

És főleg, hogy a parton milyen cipőben, nadrágban voltatok? És az mennyire nedvesedett át? És legfőképpen az érdekelne, hogy ivóvizetek hogy volt? Gondolom nem sűrűn lakott vidéken jártatok.

 

     Ami pedig a távolságot illeti, elég ránézni a térképre és látható, ahhoz hogy valódi tengeri környezetben evezzünk, elengedhetetlen, hogy több 100 km-t utazzunk. Mindegy, hogy Észak, Dél, Nyugat, vagy Kelet az irány.

Előzmény: Yelkouan (40306)