Helter Skelter Creative Commons License 2016.07.27 0 0 664391

A szabály nem csak arról rendelkezik, hogy "jelentősen", hanem arról is, hogy meg kell tudnia állni szükség esetén, vagy valami hasonló... ami azért a ros féle "lassítás" esetén nem biztos hogy megállt volna.

 

A mérlegelés olyan értelemben valóban az ő dolga, hogy lassít vagy sem, de azt azért nem olyan okokra hivatkozva teheti, hogy a "8-asbol jol belathato a kanyar utani resz es ehhez szerinte eleget lassitott"! Ez még itthon nálunk abszurdisztánban sem állná meg a helyét, de lehet hogy legközelebb ha belefutok egy narancssárga lámpába akkor előadok valami hasonló mérlegelő sztorit, hátha bejön! :)

 

Asszem WG-ék is rögtön azt mondták, hogy ezt a kört el fogják venni, és ha jól emlékszem korábban ez is volt a gyakorlat, olyan eseteknél ahol sárga alatt toltak lila szektort.

Ha ezt nézzük akkor igenis furcsa és következetlen volt ez az ítélet, gyakorlatilag lenullázta ezt a szabályt.

 

Hamilton lehet hogy dühös, de a hringi eset az sokkal inkább a mákról szólt Rosbergnek, főleg ha megnézzük, hogy HAM is elég jó szektoridőt ment az első szakaszban asszem.

 

Engem ebben az ügyben nem HAM érdekel, hanem sokkal inkább Bianchi esete.

Nagyon nem vagyok biztos abban, hogy azok akik most azt mondták hogy ez így rendben volt, azok egy esetleges ROS sérülés esetén nem mondták volna azt, hogy nem lassítottál eléggé Rozika.

Előzmény: nohab (664389)