japipapi Creative Commons License 2016.07.24 0 0 2718

Pedig így van!  Az év végéig a HUMAX-ot használhatod, de ha nem térsz rá az IPTV rendszerre, akkor kidobhatod a közel 10000,-Ft-os kütyüdet, nem tudod fogni a mostani csatornákat, csak a 4 db analóg királyi TV-t. Tájékozódj, mert meglepődsz. Én is vettem egy ilyen kütyüt, volt egy csomó Kapcsolat pénzem, azon vettem, bagóért, majd elajándékoztam, de közöltem, csak az év végéig használható! 

Megcsináltam a Magnettát, összevonásokkal lényegesen olcsóban jöttem ki havi díjjal és kitűnő a  minőség. Ha van HDIM bemeneted még szebb a kép, persze csak korszerű TV-n. 

Írtam, az

 

 

IPTV (Internet Protocol Television) olyan digitális televíziós műsorszolgáltatás, melyet az internetenvagy helyi hálózaton (LAN) keresztül, IP szabvány használatának segítségével nyújtanak. A technológia lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt, így a felhasználók a hagyományoskábeltelevíziónál több szolgáltatást kaphatnak"

 

 

persze magától érthető, új szerződést kell kötni, vagy nézheted a kék eget. (a szerződést olvas el, más rendszer sugárzást a szolgáltató fejlesztés címén bonthat a fennálló szerződés kártalanítás nélkül. Kis betűvel írják, de attól még, ha aláírtad, kötelez.

 

Más szolgáltatónál már nem tudom, hogy mi a helyzet.

 

Ez van.

Előzmény: priszkosz2 (2717)