Octi19 Creative Commons License 2016.07.21 0 0 52143

Létezik úgynevezett CD tár emulátor is, aminek nagy előnye, hogy meghagyja az eredeti kinézetet és integráltságot már ha egyáltalán van ilyesmi! Ezek általában, vagy mondjuk a jobbak plug&play rendszerűek, vagyis a helyesen megrendelt darabok azok, tehát amikor kiválasztod, hogy melyik lesz jó szolgáltatásban a számodra, akkor ki kell választanod az autóddal s a benne lévő fejegységgel kompatibilis kábelezéssel rendelkező al-változatot.

Ebben talán a legjobbak a Yatour és a Dension termékei.

Én a feleségem autójába egy bluetooth képes Dension Gateway Litle BT II-est vettem ami rendelkezik egy alap kihangosító funkcióval is és van hozzá mikrofon is! Ezen kívül ugye van egy USB bemenete amin keresztül képes mp3 tartalmakat lejátszani és opcionálisan iPod kompatibilis is. (mondjuk, ki használ manapság már iPod-ot...)

Ez nem olcsó, legalább is nem a legolcsóbb, de nagyon jól működik!

 

Ha mégis a fejegység cseréje mellett döntesz (általában a gyári megoldások nem szokták a (hang)minőség csúcsát jelenteni, hangszóróban sem, de csak a fej cseréjével is akár nagyságrendi javulás is elérhető, akkor azt kell tudni, hogy a fejegységek csatlakozásai általában szabványosak és a létező szabványok között kaphatóak átalakító csatlakozók is, a fő kábelköteg és az antenna tekintetében is!

 

itt van a Dension kompatibilitási listája a Skodákhoz: http://www.densiontrade.hu/sites/default/files/car-compatibility/skoda_04-04-14_kompatibilit_s.pdf

Előzmény: Sunny65 (52142)