otthonülő Creative Commons License 2016.07.12 0 6 17980

Kedves Betegtársak!

Ma délelőtt voltam felülvizsgálaton II. fokon,  Bp. Lajos utca.  Egy doktornő, és egy asszisztens volt jelen.  Első kérdése (a formaságok után): melyik betegségére van panasza? Kezdtem a kezemmel (alagútszindróma, 2x-i műtét sem hozott javulást, sőt!) Elmondtam fájdalmaimat, miben gátol a mindennapokban. Nem nagyon érdekelte. :(   Folytattam a 4 kis agyi infarktusommal (ct csatolva), gyakori szédüléseimmel.  Ez sem érdekelte. :(

A gerinc sérvem, és egyéb reumatológiai betegségeim sem érdekelte. :( 

Vérnyomást mért, meghallgatta mellkasomat, hátamat,  hasamat végigtapogatta/nyomkodta,  fekve emelni kellett a lábaimat, reflexeket nézett, le kellett hajolnom,  majd csukott szemmel, előre tartott kézzel feléje kellett mennem.

Kérte soroljam fel milyen gyógyszereket szedek, ezeket  bediktálta.

Végül is ez már több  a soros felülvizsgálatomon történteknél,  ahol a doki 3 m-re ült tőlem, semmi vizsgálat, de a határozatban még a vérnyomásom értéke is be volt írva.

 

Vittem a két hetes pajzsmirigy TSH leletemet, ami nem volt rendben, emelni kellett a gyógyszeradagomat, és kontrollra kell majd mennem. Ezt már bediktálta!

Pszichiátriai kódjaimat bediktálta, megkérdezte milyen időközönként járok pszichiáterhez, mindennapjaimat hogyan befolyásolja pszichés állapotom.

 

Rehabosokhoz is mennem kellett. Szokásos kérdések.

 

Határozat kb. 50 nap múlva várható.

 

Bocsánat, hogy nem vagyok elég összeszedett, de még fel kell dolgoznom a történteket.

 

Fájdalommentes szép napot kívánok Mindenkinek!