dzsugasvili82 Creative Commons License 2016.07.11 0 0 2441

Csupán az, amit már veled is vagy százszor ki- és megbeszéltünk korábban itt. A legszokásosabb sablonsztori, de most már pofátlanul 1 db sivatagi(!) helyszínen, egy cirkuszi konténertáborban. Van vagy 4 tucatnyi szereplő, akik közül talán ha 8-10 szerepel viszonylag sokat, a többinél már az említés is csak akkor van sokszor, amikor megölték. Végig fogyatékos párbeszéd a könyv, semmi más. A végén a nagy leszámolás viszont csak 40-50 oldal körüli.

 

Nemrég volt egy interjú LLL-el, és mondta is, hogy most már ennél a könyvfelépítésnél marad, mert ez egy bevált brand nála, és az olvasói szeretik, egyéb tekintetben pedig mindig variál. Hát nem variál semmit.

 

Tényleg nagyon rá kellene most már hagynia az írást, mert ezzel lerombolja a saját életművét, és nem is akárhogy, akármilyen tempóban. Most már nem látok reményt, hogy bármikor is javuljon ez, hiszen bevallottan semmi újdonságra nem törekszik. Rendkívül elkeserítő, hogy ez bevallottan is így van most már. Két azonos szakmakörből származó közigazgatási határozat között nagyobb a különbség, mint 2 mostani LLL könyv között sajnos.

Előzmény: tamás015 (2440)