applausexi Creative Commons License 2016.07.11 0 0 364804

Az előző hozzászólásomban lévő hivatkozásban erre gondolok.

 

Újra telepíteni az ECU / MAFS következő javítás.
 Miután már akkor MAFS javított és újra beállítani nyilvánvalóan ki kell cserélni.  Ez egy nagyon egyszerű feladat, és nincs készség szükséges minimális eszközöket.
 Ne hagyja, hogy MB összekeverni ha azzal az ECU kell létrehozni az autó, nem ez a helyzet, mivel az eredeti ECU és még mindig megtartja a beállításokat.  Az autó nem lesz futtatható időszakban a MAFS ki volt kapcsolva, így nem okoz problémát kell találkozott, amikor az egység helyébe azonban, hogy felszerelte helyezi ismét az akkumulátort.  (Kapcsolja be a gyújtást a Minden lámpa / ikon jelenik meg a műszerfalon), és hagyja, hogy a kocsi egy percig állni, vagy úgy, ez lehetővé teszi az ECU, hogy helyreállítsák a kapcsolatot az összes, a különböző összetevőket az autó.
 Lesz egy matricát fel az ECU / MAFS vázolja ezt az eljárást.  Ez a művelet az Ön részéről is kevésbé valószínűvé teszi, hogy a motorvezérlő lámpa égve marad, amikor a motor beindult.
 Ha ez az eset áll fenn, akkor kapcsolatba kell lépnie egy garázs diagnosztikai eszköz törli a fény, nincs más munka szükséges a garázsban.
 Ha van saját diagnosztikai eszköz, akkor egyszerűen törölje a hibakódot és a fény kell oltani.
 Azonban, ha használt "ECU tesztelése" a javításra akkor törölte a hibakódot az Ön ECU részeként a javítási szolgáltatás.
 Nem tudok beszélni a többi vállalat
 Hagyjuk az autót egy pár napot a futás, hogy valóban letelepedni újratelepítése után a megjavított ECU / MAFS egységet.

 Re-kódolás az egység ellentétben egy új MB egység nem szükséges, mivel a ECU / MAFS kerül újra szerelt ugyanazt az autót.  De kérem, olvassa el a fenti információkat, és azt is kérem, hogy mikor újra testhezálló az autó akkumulátorát, hogy kapcsolja be a világítás kapcsoló legalább oldalsó lámpák, ez csökkentette a tüske a hatalom elérése ECU.  Eszébe jutott, hogy kapcsolja vissza OFF miután újracsatlakoztattam, még emlékszem az újra beállítani a Windows, és az ABS / ESP.