anubiscvz Creative Commons License 2016.07.09 0 0 118177

Sziasztok!

 

A segítségeteket kérem, mert a hivatalos szerviz (már bocsánat) átbaszott. 

Történt ugyanis, hogy bevittem az autót átvizsgálásra és kértem, hogy cseréljék ki a távirányítós kulcsnak a tokját is, mert az kezdett elkopni. Oda adtam nekik a régi kulcsot és az új tokot is, csak át kellett tenni. Eddig minden OK (hittem én balfasz). Másnap átveszem az autót, melyhez nyújtotta is a szervizes srác az új tokos kulcsot, az ajtó nyitva volt, beültem és munkába mentem. Mikor leparkolok a munkába és zárnám be a távirányítóval a kulcsot, láss csodát: nem működik. Felhívom őket, hogy ez így nem az igazi, majd közlik, hogy menjek be, valószínűleg csak párosítani kell. OK.

Beviszem az autót következő héten, srác kibontja a távirányítót és megméri az áramot az elemben és azt mondja, hogy ez jó. Majd odamegy az autóhoz, próbálgatja de természetesen neki sem nyílik az autó. Ekkor közli velem: hát ez nem jó és nem is tudja miért, valószínűleg elromlott az elektronika benne. Ekkor a felettese megkérdi, hogy egyáltalán kipróbálta e miután cserélte a belsőt, erre idézem a válasz: 'Nem tudom, asszem igen' :|.

Lényeg ami a lényeg: a szerviz odáig  alacsonyodott, hogy azt mondták, hogy pont akkor romlott el az elektronika amikor én mentem be  a munkába és egyébként is az autó 10 éves tehát bármikor elromolhat de ők biztos nem csináltak semmit rosszul.

 

Kérdésem felétek: Tud bárki segíteni nekem ebben a problémában ? Nem lehet, hogy csak szinkronizálni kell az autóval a kulcsot, vagy bármi hasonló (az a kulcsos kód megvan) ? Mit tehetek ?

 

 

Leírom nagy betűkkel: SENKI NE MENJEN AZ AUTO-FORT Peugeot szervizbe(Ha csak nem szereti a kalandokat).