Bandos Creative Commons License 2016.07.05 0 1 30098

Szia ElanMorin,

 

Sajnos már mi sem vagyunk Angagán, tegnap hazaérkeztünk. Még az érkezésünkkor szóltak a recepción, hogy egy másik magyar pár is van a szigeten, így tudtunk rólatok. Mi egyébként a 137-es kétszintes bungiban voltunk, az étkezéskor pedig az étterem középső szegletében. Mikor vasármap délután eljöttünk, az indulás előtt kb fél órával a bárban találkoztunk egy újabb magyar párral, beszélgettünk is velük, Ők még most is élvezik a csodát.

Az a sznori rész tényleg csodás volt, én is találkoztam azon a tájékon többször teknőssel is, szirti cápával is és murénával is. (A napi átlagos vízben, sznorizással töltött idő szerintem elérte a 2-3 órát is, és ebből soha nem elég.

 

A másik óriási élmény, ahogy Te is írod, az a késő esti csillagnézés volt. Hála a nagyon jó időnek, a csillagos égnek, és annak, hogy a Hold egyszer sem zavart be, több este is kifeküdtünk a villánk előtti partszakaszra a napozóágyunkra, és csak néztük, néztük a csillagokat, az egyik este talán 1 órán keresztül is. Bámulatos volt, lélegzetelállító, fantasztikus, elmondhatatlan. Az az érzés és élmény mindent megér. Láttunk közben hullócsillagokat is.

 

Nektek a korábbi szigetekkel való összehasonlításban hol foglal helyet Angaga? Mi lesz majd a következő maldív célpont?

 

Bandos

 

 

 

 

Előzmény: ElanMorin (30093)