Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.07.04 0 0 7493

Szögesdeszka és nyakfogom nick nevek alatt Sényi Miklós úr folyton a saját vállát veregeti, de amíg mások memóriáját kritizálja, addig az ő memóriájának a szelektív  hiányosságát nem veszi észre.

 

A Victor Hugo utcai Egyesület pénzgazdálkodása éves bontásban visszakövethető a bíróságra leadott beszámolók alapján.

A transzparenciát nyakfogom számára külön is elérhetővé tettem, sőt összehasonlító kimutatást is nyilvánosságra hoztam a két Egyesület gazdálkodásáról, azonban az egy tagra eső szembeötlő aránytalanságnak a saját Egyesülete hátrányát eredményező mibenlétére, okára nem kíváncsi. 

 

Nyakfogom a saját Egyesületének pénzgazdálkodására elnökségi tagként közvetlenül is betekintéssel bírhat, míg a Victor Hugo utcai Egyesület pénzgazdálkodásának áttekintésére Szabados András elnöktől személyes lehetőséget is kapott.

A figyelem-és memóriahiányos nyakfogom azonban nem él ezzel a lehetőséggel, ugyanis ez esetben elveszíthetné azt az általa gyakorolt dícstelen lehetőséget, hogy pazarlással, sikkasztással gyanúsíthassa a Victor Hugo utcai Egyesületet.

 

Megalapozatlan tehát nyakfogom azon állítása, hogy a Victor Hugo utcai Egyesület hallgat a pénzügyeit firtató kérdésekről.

 

Rendkívül sajnálom S.G.-t az elveszített perei miatt.

Ugyanabban a tárgykörben egy másik károsult társunk azonban megnyerte a a saját perét.

 

A jog természete már csak olyan, hogy ha egy peres fél elmulaszt, vagy elvét egy jogi aktust, úgy az az óhatatalan lépés kihat a per folyamatára, adott esetben pervesztéshez is vezethet.

 

S.G. károsultnak sajnos volt egy ilyen lépése.

(Az minden esetre dícséretes, hogy Sényi úr nem nevezte meg az S.G. monogram tulajdonosát! Ez bizonyos fejlődés irányába mutat.)

 

Felteszem viszont a kérdést: Miért fél Sényi úr a BUDAŐRSI EGYESÜLET-tel kapcsolatos anyagi jellegű kérdések napirendre tűzésétől? Én mikor kapok Demeter István elnöktől betekintési lehetőséget a BUDAŐRSI EGYESÜLET pénzgazdálkodásába?

Vagy a BUDAŐRSI EGYESÜLET Sényi=nyakfogom=Szögesdeszka szemében egy szent tehén?

 

Lipcsik Márton