Törölt nick Creative Commons License 2016.07.03 0 0 125946

Csak addig volt napon ameddig jól be nem indítottam, mert  a hűtőben éjszakázott a gyümölcs.

Tegnap éjszaka is dolgoztak az élesztők, lámpafénynél. És a 15 kiló  (napfény mentes) meggy is megtudja mozgatni a kotyogót ideális körülmények között. 

Tegnap 23 óra után.

 

 https://drive.google.com/file/d/0B_B4QxK-yoPZRjE4aFAzVkF2REU/view?usp=sharing

 

 

 https://drive.google.com/file/d/0B_B4QxK-yoPZdTRnclBXcHNMR28/view?usp=sharing

 

Most 18 C fokon kotyog lassabban, hogy több aroma maradjon benne, és ne alakuljanak ki lehetőleg, káros folyamatok.

 

 

Előzmény: barkócza (125942)