Pál Sz. Creative Commons License 2016.07.01 0 1 125925

Kedves Cápa,

 

köszi a rengeteg kérdést :) pár dologban segítettek tisztázni! Nem vagyok gyakorlott cefréző - két éve csináltam az első cefréimet. Akkor viszont 220L-es hordsókban almát - ezekből a tapasztalatokból kiindulva vártam, hogy beinduljon a zajos erjedés...

Sztem most egyszerűen csak kevés van a hordóban, így a CO2 nem jut fel olyan töménységben, hogy beinduljon a kotyogás. Reggel belenéztem és egy klassz, lyukas kalap nézett fel rám, amikből kis bugyborékok jelezték, a folyamat elindult. 

Napfény nincs benne...javaslod esetleg, hogy most még tegyek bele? Tudom, jobb kihozatal de vesztünk az aromából :-/

Köszönöm válaszaid!

Előzmény: Szomjas cápa (125917)