Pál Sz.
2016.07.01
|
|
0 1
125925
|
Kedves Cápa,
köszi a rengeteg kérdést :) pár dologban segítettek tisztázni! Nem vagyok gyakorlott cefréző - két éve csináltam az első cefréimet. Akkor viszont 220L-es hordsókban almát - ezekből a tapasztalatokból kiindulva vártam, hogy beinduljon a zajos erjedés...
Sztem most egyszerűen csak kevés van a hordóban, így a CO2 nem jut fel olyan töménységben, hogy beinduljon a kotyogás. Reggel belenéztem és egy klassz, lyukas kalap nézett fel rám, amikből kis bugyborékok jelezték, a folyamat elindult.
Napfény nincs benne...javaslod esetleg, hogy most még tegyek bele? Tudom, jobb kihozatal de vesztünk az aromából :-/
Köszönöm válaszaid! |
Előzmény: Szomjas cápa (125917)
|
|