arsenal4 Creative Commons License 2016.06.30 0 0 12829

Szia !

Minden elismerésem a Tied. Azért így nem vágok bele sorozat gyártásba. Ha egyszer meglesz az én kapum is ( amire már nem sokat kell várni - remélem - ) én is leírom a "történetét". De a Tied  úgy érzem fantasztikus lesz. Ennyi munka és utána járással más nem is lehet.A méretekről esetleg lehetne konkrét adatokat kérni,vagy ezek is alakulóban? Esetleg amilyen a gomb méret olyan a kapu is? Csak azért kérdem,hogy megtartod az itt felvetett arányokat ( magasság szorozva 3-al és az a szélesség ) , vagy egyediek?Továbbá nem lesz nagyon drága ha ennyi idő és munka lesz benne? Gondolom árat még nem tudsz hiszen a felhasznált dolgok mennyisége teszi ki az árat.Gondolom brazil oldalakon láttál már TE is kapukat. Valami hasonló lenne vagy valami más félére gondoljunk.Nagyon várom már én is a végét. Főleg ezek után,hogy ilyen szépen és terjedelmesen ( és részletesen - ez a fontosabb )  levezetted ezt az egész " dolgot ".

Végezetül mégegyszer csak is irigyelni tudom a kitartásod és ezt a sok munkát amit belefektettél ebbe a projektbe.Kitartást és sok sikert a továbbiakra.

 

 

Azt hiszem megint felbukkant egy EMBER aki mindent megtesz a gombfoci fennmaradásáért és jövőjéért. Ez a többieknek szólt.

Szép napot Mindenkinek.

Előzmény: Bumburnyák (12825)