Törölt nick Creative Commons License 2016.06.30 -2 11 17778

Bárcsak ne kéne politikai okokra hivatkozni, akkor minden rendben zajlana és Európához illően rostálnák a betegeket. Amíg nem ez történik és visszamenőlegesen kidobják a rendszerből a valóban beteg embereket, addig sajnos néha olvasni fogsz a szidásomról a politika felé. Tudod, ŐK okoztak olyan helyzetet, ami most van. Európa nem b.szott még ilyet, hogy valakit közigazgatásilag, vagy bírósági jogerős határozattal levéglegesítenek, ezt eltörölve VISSZAMENŐLEGESEN lenullázzák, visszasorolják nevetséges valamilyen ellátásokba. Rengeteg olyan történet kering a neten ahol leírják, hogy betegségek tucatját nem vették bele az állapotfelmérésbe, hanem szándékosan elírva, kihagyva hoznak határozatokat. Jelen kormányunk annyira utálja ezt a szegmenset, hogy folyton folyvást azon agyal, hogy miként lehetne még szorítani a nyakunkon, hogy ne kapj rendesen levegőt.

 

Persze a továbbiak a legfontosabbak, hogy egymással megosszuk a történeteket, kivel mi és hogyan zárult az ügye.

 

Sajnálom, de azon túllépni, hogy ez a politika mit tesz és tett mi értünk nem lehet, így tőlem legalábbis fogsz róluk hallani, ezt garantálhatom! Majd ha esetleg emberszámba vesznek minket, akkor biztosan változni fog a véleményem. 

 

Azt pl. tudjátok, hogy miért nem terjedt el a gépesített vizsgálat?? Határozottan tudom, hogy a gép véletlenül korrektebbül számolt és hozott eredményeket, amit az ellenőrök nem szívesen vettek tudomásul, na ezért nem terjedt el! Gépek humánusabbak voltak, mint orvos kezelőik. 

 

 

Előzmény: ildó66 (17776)