Garfield007 Creative Commons License 2016.06.29 0 0 64357

Nem annyira egyszerű ez, felmegy, nem tagadtam, de mint írtam nem csak felfelé kell haladni, egyenesen és lefelé is, sőt fékezve is. Engem nem tud meggyőzni egy lényeglében 4 évszakos:D

 

Jó-jó, tényleg zárjuk, mert csak széttrollkodtam a dolgot. Lássuk be, az első videó nem jött át :-)

 

Persze ezt észrevettem pár hónapja leült, de azért pont a cc ügyben megszólaltak páran, ha nem nézted meg edig olvass vissza, vagy keress rá. Azt fenntartom hogy a szakmában dolgozó biztosan többet tud mint az átlagos ember, értve ide azt is aki a szakmát tanulta. Sajátomból, s gondolom te is a sajátodból ezt látod, persze mindenütt vannak kóklerek, nem hozzáértők, de alapvetően ezek vannak kevesebben szerintem.

 

 

2005-ös az első hsz-em a topikban, azóta sokukat megismertem IRL is az ott írogatóknak, nem megalapozatlan a véleményem...

 

Néha már unom a vezetést, nagyjából 1,5 év kell még a 40 évhez, visszagondolva, nem volt téli nyári mizéria DE a teljesítmény és a tömeg nagymértékben emelkedett a mai autók javára.

 

Ez az örök indok és vitathatatlan. De ez a Thalia topik, ahol értékelhető még, hogy egy Lada 1200 60 lóerős, egy 1500-ös 75 lóerő volt, ez nem egy hatalmas különbség... :-)

 

Sok véleményt olvastam már kint is itthon is, de valahogy mindig oda jutottam nem kell ez nekem:D

Mekkora méret lesz?

 

Avensis Verso 205/65r15

Én meg valós tapasztalatokat hallottam, egyelőre meggyőzőek.

Előzmény: WebNeo (64351)