balazs84v Creative Commons License 2016.06.29 0 0 95527

Nagyon köszi a segítséget, igen, egy 2005ös accordról van szó.

Ezt a tárolórekesz adaptert megtaláltam, képzeletben meghagytam utolsó lehetőségnek! :)

 

Úgy néz ki nehéz fába vágom a fejszémet, mindenesetre még nem adom fel, úgysem sürgős. Sima bluetoothos erősítőt közben találtam többet is, de ahogy írod is, kérdéses a hangja. 

A kormányról vezérlés lesz mindenképp a szűk keresztmetszet, úgy néz ki. Az tiszta sor, hogy a default kijövő jel a gyári fejegységen kívül semmivel nem lesz kompatibilis, viszont már az nagy segítség amit írsz, hogy vannak programozható átalakítók, legalább ezen el tudok indulni a kutatásban. 

 

És igen, nem rettenetes a gyári hang, sok rosszabbat is hallottam már, azonban ha ez egy elfogadható autós hangzásnak számít autóhifis körökben, akkor lehet túl sokat gondolok bele a dologba, és egy forintot sem érdemes költenem. 

Téged nem zavart a középtartomány komplett hiánya, főleg autópálya zaj mellett? Olyankor a legzavaróbb számomra - az a hangerő ami városban még kellemes, abból autópályán két dolog marad: sok cincogás, és némi dinamikátlan brummogás. Jó példa a gitár, vagy énekhang - fel kell csavarni hozzá jócskán a hangerőt, hogy hallani lehessen, ezzel együtt viszont bántóan sok lesz a magas. A gyári EQ-t meg hagyjuk :)

Te cseréltél hangszórókat is, vagy csak átdugtad a gyárit az új fejbe?

Előzmény: Törölt nick (95526)