hul Creative Commons License 2016.06.28 0 0 18219

Megszólítottál... tisztázzuk, nyerészkedés az, ha a semmit áruljuk, ha a marketing a bevétel oka, nem pedig a termék. Ha a termékról olyasmit állítanak, ami nem igaz, ha csodát kiáltanak, hogy elkeljen. A MLM-mel semmi baj, a mosószerek is tök jók, az egy más kérdés, hogy kinek mi éri meg. Amikor egészségről van szó, akkor keveredik a hatásos szer, kenőcs, tabletta, meg a hirdetés, marketing, ami akkor ganéság, ha nem több, mint a semmi, általános lózungok és nulla igazolt hatás.

Konkrétan a ps tekintetében is időről időre felbukkannak gyakorlatilag ugyanazok a személyek -más neveken- akik csodatévő szerként árulnak, javasolnak, áradoznak cuccokról, amelyek korábban sem és azóta sem használnak, sőt esetleg nem is arra valók. 

 

Figyelj: a Rain Soul mint magokból készült antioxidáns hatásu termék ismert a világon és sokan használják az általános állapotuk javítására. Senki nem mondta csodaszer és nem a ps-re a tuti megoldás. Ismerem, ismerek embereket, sportolókat, doppingmentes, bevált. 

Lehet javítja a ps-t is, mint a napsütés. Nem nézem le az MLM-et, de jelzem nem árulok semmit.

Ez egy fórum, vélemények, tapasztalatok. Nem bolt, ahol árulunk. 

Tehát tudatosítanám, mint fórumozó vagyok jelen, ps-től szenvedő és érdeklődő, ki hogyan éli meg, milyen megoldásokat keres vagy próbált ki. 

 

 

Előzmény: BondiB (18217)