Törölt nick Creative Commons License 2016.06.27 -1 0 64275

Ha suhanórozsdára gondoltál, hát most mellé fogtál. Nem én vagyok, de személyesen ismerem és egy nagyon jó szerelőnek tartom.

Régen olvasom a fórumot, nekem is Renaultom van, már írtam korábban. Majréztok suhanórozsdától. A múltkor már elkente a szátokat, pedig vagy négyen betámadtátok őt. Éppen a minap olvasom, hogy valaki már mentegetőzik, hogy ő nem anyázott és cigányozott. Megjegyzem, hogy suhanórozsda biztosan nem tette. A végén, mert nem bírtatok vele elszaladtatok a Big Brother felügyelőhöz és kitiltattátok a fórumból. Nem értem a görcsös ragaszkodásotokat az imádott olajotokhoz, viszont lelkesen cserélitek a hajtókarcsapágyakat és olyan buta információval traktáltok márkatársakat, amit a laikusok el is hisznek nektek, sajnos. Arról persze fogalmatok sincs, hogy mi a csapágy kopás  tényleges oka.

Jó lenne ha megbékélnétek és elfogadnátok más véleményét is acsarkodás és anyázás nélkül. mert van itt olyan ember aki gyakorló autószerelő és nem a fórumról szerzett sok esetben badarságok alapján javít autót. 

 

fórumozzatok, de békességben  én nem óhajtok a továbbiakban belebeszélni a dologba, lévén van éppen elég munkám.

Előzmény: Törölt nick (64267)