Tündérlola Creative Commons License 2016.06.26 0 2 13467

Rengeteg áldozatot hozok az élet minden területén, de valamiért a szexben nem szeretnék. Az nem erről kell,hogy szóljon,legalább is az én értelmezésemben. A szex legyen kölcsönös ÖRÖMSZERZÉS, amiben mindenki jól érzi magát. Most őszintén,ha lefekszem valakivel a férjem előtt, akit nem kívánok,és csak színlelem az orgazmust,ahogy ezt lentebb írta valaki - az kinek jó??? 

-A férj csak egy dugást lát,nézhetné akár a tévében is, ott is általában megjátsszák.

-A nő alig várja,hogy vége legyen.

-A vendégférfi pedig elkönyveli a nőt fapinaként és később max azért jön,mert ingyendugást kaphat. 

 

A férjem remélhetőleg ismer annyira,hogy ami nem megy,azt nem erőlteti.

Sokszor volt már rá példa, hogy ő felvetett valami újat,én gondolkodtam rajta és általában bevállaltam - azért,mert a fantáziámat beindította,de kellett hozzá idő. Viszont ez már nem áldozathozatal volt ;-)

 

Ha amiatt veszíteném el a férjemet,mert nem fekszem le előtte mással,akkor annak a kapcsolatnak már vége, felesleges erőltetni. A szex fontos,de egy családban mindig mindennek meg van a helye és ideje.

 

Az egyik kolléganőm mesélte, hogy pici babájuk volt, 9 hónapos,és a férj arra kérte,hogy hagyja abba a szoptatást, mert végre ő akarja élvezni a nő mellét. Nem is tartott sokáig a kapcsolatuk. Aki áldozathozatalt kér,az az én szemszögemből önző, és bár néha annak is kell lenni, de nem mindegy,mikor,hol és kivel szemben.

 

Előzmény: Tom Freeman (13452)