csabcsó Creative Commons License 2016.06.18 0 0 8248

Érdekes dolgok ezek. Sziasztok.

 

Én is nézegetem a Horizon-Go-t,munkahelyemen főleg,mert otthon minek,ott a tv.

Eddig simán ment minden. Otthon is,a munkahelyemen is upc az internet.

Ma délután belépve azt tapasztaltam,hogy 26 csatorna van csak az élő csatornák között,természetesen egy olyan sem volt köztük amit nézni szoktam.  Aztán kb 10 perc multva az összes eltűnt. Mi van ilyenkor? Azóta is üres a lista,csak filmeket nézhetnék.  Ha mobilról lépek be,ott is ugyanez a helyzet,és még azt is kiírja,hogy nincs érvényes előfizetésem,vagy valami hasonló szöveg. De gyanítom valami hiba lehet,mert bejelentkezés nélkül sincs élő csatorna a kezdőoldalon. Majd meglátjuk.

 

De ami két napja történt és ami miatt ide most benéztem,az kiverte nálam a biztosítékot ismét.

Januárban felhívtak kedves ügyfélszolgálatosok,hogy lejárt az előfizetésem,megújítanám-e? Rögtön válaszoltam csak akkor ha nem emelkedik az összeg és nincs benne olyan amit három hónap után le kell mondanom,különben kiszámlázzák a negyedik hónaptól. Megnyugtatott,hogy semmi ilyesmi nincs.  30-as netemet megemelik 240-re,kapok wifis modemet,horizon-go,wi-fri  stb-stb,de emelkedne 1500-al az előfizetésem. Hát mondom nem keveset adtok,egye fene,rábólintottam. Megkaptam ezt a trió L díjcsomagot 10499-ért plusz van még egy médiabox anyámnál,így fizetek 11300 ft-körül. Másnap meghozták az új modemet,a srác kicserélte ingyen az összes vezetékemet,teljesen szuper minden,gondoltam. A héten nézelődtem a honlapjukon,majd észrevettem,hogy minden előfizetéshez HD médiabox jár. No fene. Ezer éves SD médiaboxaink vannak,úgy gondoltam ezt elfelejtették lecserélni januárba,nosza vegyük csak fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Hamár vannak HD csatornák ami jár az előfizetéshez,tudjuk már nézni is őket.

Aztán jött a hidegzuhany ismét,mint évekkel ezelőtt. Én mint régi ügyfél,ezt nem vehetem igénybe díjmentesen,ez nekem nem jár. Az első médiaboxot 1000ft/hó-ért cserélik ki,a másodikat 1500ért/hó. Tehát én mint régi ügyfél,aki kb másfél milliót fizettem be eddig nekik a kb 10 év alatt,én csak 30 ezer forintért kaphatom meg éves szinten,azt ami egy új ügyfélnek díjmentesen jár, aki még 5 forintot nem fizetett nekik.! Köszönöm upc,ismét hatalmasat alkottál.

Előzmény: lildiko (8247)