teva56 Creative Commons License 2016.06.17 0 0 4172

Szia  Pancsura!

 

Műtét előtt hónapokon keresztül kérdezgettem fórumozó sorstársaim, hogy mire számítsak. Összegyűjtöttem a kórházi és az azutáni otthoni állapot tapasztalatait. Még most is nagyon hálás vagyok azoknak, akik megosztották velem, hogy mire készüljek.

 

A 10 db szuriról is ott hallottam. Saját magamnak adtam be. Az elsőtől tartottam kicsit, de aztán rájöttem a technikájára.

 

Nekem az a póz jött be, hogy a fotelben kicsit lecsúsztam, így jól ráláttam a hasamra. A bal kezemmel kicsit összecsíptem a bőrt, a jobb kezemmel először odatettem a tűt, ahova szúrni akartam, aztán óvatosan benyomtam  kíméletesen a bőrömbe. Amikor bent volt a tű, akkor szép lassan benyomtam az injekciót.

Én nem függőlegesen a hasamra, hanem inkább 3 óra irányából oldalról. (Jobbról balra irányba.) Én a köldököm alatt picit jobbra szúrtam mind a 10-et.

 

Ez volt az esti szertartásom. Nekem sem volt, aki beadja, mondjuk én is irtózom a tűtől, de ezt meg kellett tennem. Nem hiszed el, amikor már mind beadtam magamnak, este már hiányzott ez a művelet, annyira megszoktam.

 

A kiürült tűket  visszatettem a dobozába, és amikor varratszedésre mentem, odaadtam a nővérnek, hogy tegyek a veszélyes hulladék gyűjtőbe.

 

Mielőbbi felépülést kívánok, és ha tudsz, tölts fel képeket.

üdvözöllek!  Éva

Előzmény: Pancsura (4169)