Paragon1985 Creative Commons License 2016.06.16 0 0 15199

Nagyon félrevezető csak ezeket a betűjeleket nézni. Csak ez alapján porszívót választani, nem jó döntés. Ezer már paraméter meghatározó. (Bár a 20k-s kategóriában egyiktól se várj csodát, inkább azt vedd amelyik tetszik formára...)

 

A tartályosat nagyon nem ajánljuk. Ebben az árkategóriában pláne nem. Nem a mosogatás miatt, ha csak ennyi lenne akkor fátylat rá. De baromi hamar eltömődik az alatta lévő szivacs. Ahogy telik a tartály, úgy csökken a szívóerő, s baromi sok port képes visszanyomni a levegőbe szűretlenül. Nálam egy porszívózás után porosabb lett a tv, üvegasztal mint előtte. (A zsákosál nem volt ilyen.)

 

Illetve a tartály ürítésekor száll a por, a szivacsról körömmel vakarod le a hajszálakat, majd várod, hogy az egész megszáradjon...

 

A zsákosat csak elteszed, előveszed és ha megtelik kidobod a porzsákot.

 

Hátránya, hogy a zsák pénzbe kerül. De ha jó minőségű a porzsák és tele lehet szívni akkor nem sok. Egy példa: A Miele porzsákja 4,5L-es. 3.500Ft 4db porzsák. Ez kereken egy évre elég. Vagyis 300ft-os költség havonta. Nekem ennyit bőven megér mint a tartályos borzalmak. 

Előzmény: Didergő Király (15198)