fulop.blanka Creative Commons License 2016.06.12 0 0 1562

Üdvözletem!

Jómagam szeretnék minél hamarabb kiutazni és előre láthatólag 1 évet kint tölteni. Amennyiben esetleg tudna segíteni, akár információkkal akár munkalehetőséggel úgy várom  a mielőbbi választ. Rengeteg fórumot átböngésztem, de sajnos nem minden egyértelmű számomra. 
Egy kicsit magamról: 21 éves budapesti lány vagyok. Angolul és németül is beszélek, bár csak német üzleti nyelvvizsgával rendelkezem, jelentkezem a angol nyelvvizsga alkalomra amelyre reményeim szerint augusztus végén, szeptember elején kerül majd sor. Felsőfokú közgazdász asszisztens szállítmányozás logisztika szakirányú végzettséggel rendelkezem, de releváns szakmai tapasztalatom egyenlőre nincs, a 15 hetes szakmai gyakorlaton kívül illetve diákként dolgoztam a Tesconál mint kasszás, árufeltöltő. Kiutazásomig itthon keresek állás lehetőséget. Munkámat igyekszem a lehető legpontosabban, precízebben végrehajtani. Amennyiben nem vagyok biztos valamiben, nem félek segítséget kérni. Bármilyen munka szóba jöhet amiből kint meg lehet élni, és nem hátrány ha kicsit félre is tudok tenni.  
Ha valaki esetleg tudna nekem valami jó tanácsot vagy esetleg segítséget nyújtani kérem írjon a fulop.blanka@yahoo.com e-mail címre. Köszönöm!