Törölt nick Creative Commons License 2016.06.09 0 2 118154

Védeni nem fogom, de azért van bőven olyan hozzászólása, amiben bíz segít.

A munkái, amiket pedig kitesz azért nem rossz. Egyszer ő is elkezdte alapokról, próbál segíteni és mindenki lehurrogja, pedig nem kéne. Személy szerint én örülök, hogy van itt olyan, aki segít és nem hobbi szinten áll, azaz van mögötte bőven tapasztalat, azaz kis eséllyel javasol baromságot, míg nálam, mint hobbistánál simán benne van, hogy baromságot javaslok.

Nem hiszem, hogy csak azért tesz ki munkákat, hogy dicsekedjen, ráadásul nem egyszerű munkákat csinál, plusz ha mond valamit, azt meg is tudja alapozni, amit mi nem feltétlen.

 

Igen, ő munka szinten nézi első körben és olyan forrásokat hoz fel először, de ha megvan az alap azért lehet keresgélni, hogy mivel helyettesíthető be sok esetben (csak ezt sokan nem akarják meglépni). Festéknél pl próbált terelni, az hogy mindenki egymásnak hajlamos ugrani a fórumon már nem az ő sara.

 

Az sem, hogy magyar ember mindig mindent jobban tud, mint a szaki. Ezt tapasztalom én is folyamatosan a munkám során, tipikus mentalitás itthon, de akkor se bántsunk már meg olyat legalább itt, aki segít nem kevés munkája mellett...

Ezen ugatások után nem csodálnám, ha hanyagolná a fórumot, amiért nagy kár lenne.

 

 

Azt ne várjuk tőle, hogy megtanítsa hogy fogjuk a vésőt...

 

Persze ez csak egy vélemény...

 

Sorry, ha valakit evvel megbántok, de nekem teljesen ez jött le, szakit nem elűzni kell, hanem örülni neki, hogy hajlandó segíteni.

 

Üdv

 

Előzmény: Garfield007 (118143)