zumizu Creative Commons License 2016.06.07 -1 0 2885

Kedves IamSherLocked!

 

Hát a Glide, amit én használok elég gyors, ezért azzal mindenhol nagyon gyorsan lehet végezni, de nem mindegyik gép ugyanolyan gyors. Az enyémmel a hónalj kb. 2 perc alatt kész. A szőrtelenítő dobozán van egy bőrszín táblázat, ami mutatja, hogy milyen bőr és hajszínnél milyen fokozaton lehet használni. Nekem sötét a hajam, de megnéztem, és a Glide világosabb hajszínnél is használható, de azt nem tudom, hogy mennyire lesz hatékony, sajnos erről nincs tapasztalatom.

Viszont a Glide-ok közül van egy, ami teljesen új technológia, ami a vörös, szőke és ősz hajon is használható, szerintem ha biztosra akarsz menni, ezt vedd meg. Bár az ára elég borsos, viszont mégsem éri el azért a kozmetikai szalonok árát. :) Itt látható, hogy ez a gép milyen bőr és hajszínen alkalmazható: http://szortelenites-otthon.hu/tovabbi-termekelonyok-es-tulajdonsagok/minden-borszin-es-szinte-minden-hajszin-eseten-alkalmazhato

Egyébként van nekik egy chat felületük, ahol készséggel válaszolnak minden kérdésre, én is ott bombáztam őket a kérdéseimmel. Persze én is szívesen válaszolok. :)

A Silk'n-nél azt mondták, az  ő gépeik teljesen biztonságosak, a Home Pulse Light (HPL) technológia, amit használnak, otthonra lett kifejlesztve, ezért nem kell orvossal konzultálni előtte. Nekem a 4. kezelés után volt már eredmény, de biztonsan nem ugyanúgy reagál rá mindenki, biztos egy csomó minden befolyásolja.

A Glide-ot az első 4 alkalommal 2 hetente, utána havonta kell használni.

Előzmény: IamSherLocked (2884)