Törölt nick Creative Commons License 2016.06.03 0 0 95482

nézd meg ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=EjCMAgoVDpc

 

látható, hogy itt vezetékes átvitelnél is van, hogy felugrik egy nem kívánt menü, vagy máshol érzékeli a nyomást a készülék, mint ahová pöttyint az ember. tökéletes nem lesz, de itt legalább nincs olyan komoly késés, mint vezeték nélkül, és az érintések is jobb eséllyel célba találnak. egyébként ismétlem, pl. a waze, illetve gyakorlatilag bármi működik vezeték nélkül is, át lehet küldeni a jelet a fejre a miracast adapterrel, csak az irányítást célszerűbb a telefonon végezni.

 

"nincs GPS-em (anélkül is bejártam pár országot) de ha ki akarnám próbálni, működne telefonról?"

 

mármint mit akarnál kipróbálni? telefonról átküldeni a fejre a kijelzőképet? persze, működik, vezetékkel és vezeték nélkül is, a korábban leírt fenntartásokkal. (hozzáteszem, azt nem tudom, a grand prime tud-e vezeték nélküli kijelzőt. ha fontolgatod hasonló fej vételét, akkor felteszem, ennek már utánajártál.)

 

egyébként nem nagy gáz, ha a mostani telefonod nem tud vezetékes kapcsolatot. lehet venni egy használt, mhl/hdmi-képes telefont a kocsiba, és még mindig jobban jársz, mintha megvennéd a sokkal drágább, navigációt is tudó fejegységet.

Előzmény: rijir (95481)