Törölt nick Creative Commons License 2016.06.03 0 0 95480

hogy ne az adásvétel topikot offoljuk:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139842752&t=9122413

 

"Olyan 2 DIN-es multimédiás fejegységet keresek, amely lejátssza a flac formátumot és amire lehet tükrözni egy Samsung Galaxy Grand Prime készüléket.

Kinéztem egy  Kenwood DDX5016BT készüléket, de a leírásból nekem az jön le, hogy csak vezetéken lehet tükrözni..."

 

így van, ez csak vezetékes tükrözést tud. vannak fejek beépített wifi tükrözéssel, de a telefon irányítása szerintem úgy is necces lesz.

 

saját tapasztalat: nekem egy kenwood ddx5025dab van, ez is hdmi/mhl csatlakozást tud, illetve egy xiaomi mi3, amiben nincs mhl. van a kenwoodnak vezeték nélküli adaptere, de 100 euró környékén drágálltam, ezért próbából vettem egy miracast dongle-t az aliexpressről. ezzel átmegy a kép a telefonról a fejegységre, a minőség is vállalható, viszont a fejről történő irányítás nagyon nehézkes. ilyenkor ugye bluetoothon keresztül csatlakozik egymáshoz a két eszköz, és a fej kijelzőjét tapogatva próbálja az ember intézni pl. a szövegbevitelt. a bevitel ilyenkor pontatlan, a billentyűzet gombjait elvétve érzékeli megfelelően a telefon. ezen kívül van egy jópár tizedmásodperces késés a rendszerben, ami minimum megszokást igényel. nem mondom, hogy használhatatlan a megoldás, csak azt, hogy nem kompromisszummentes. ha vállalod, hogy a telefonon végzed a bevitelt, a fej kijelzőjét nem tapogatod, szerintem működhet a dolog.